top of page

za 25 sep

|

Tilburg

'Het zal onze tijd wel duren...?' - Concert met Cantiqua Koor

Op zaterdag 25 september is er opnieuw een concert van onze afdeling Cantiqua Concert in MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250 Tilburg. Voor de tweede keer staat het concert 'Het zal onze tijd wel duren...?' op het programma. Vorig jaar is dit concert vanwege alle coronamaatregelen geannuleerd.

Registration is Closed
See other events
'Het zal onze tijd wel duren...?' - Concert met Cantiqua Koor
'Het zal onze tijd wel duren...?' - Concert met Cantiqua Koor

Time & Location

25 sep 2021, 20:00

Tilburg, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg, Netherlands

About the Event

Op zaterdag 25 september is er opnieuw een concert van onze afdeling Cantiqua Concert in MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250 Tilburg. Voor de tweede keer staat het concert 'Het zal onze tijd wel duren...?' op het programma. Vorig jaar is dit concert vanwege alle coronamaatregelen geannuleerd.

Het is een concert met enkele Engelstalige stukken van Ola Gjeilo en Karl Jenkins) en Nederlandstalige stukken van Tom Löwenthal en Arjan van Baest. We willen de bewustwording over het beheer van onze aarde promoten om op die manier een bijdrage te leveren aan dit zeer actuele thema.

De verbindende teksten worden uitgesproken door Willem Marie Speelman, directeur Franciscaans Studiecentrum.

De solistische medewerking is van Lindy van den Muijsenberg. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door het Arthema Quartet en pianiste Gabrielka Clout.

Het geheel staat onder leiding van dirigent Arjan van Baest.

Een impressie van het concert ziet u in de trailer hieronder. Het is een opname van de generale repetitie van 2020, waarna het concert helaas niet kon doorgaan.

In verband met de maatregelen inzake Covid 19 moeten we rekening houden met de regels daaromtrent. De aula van De Symfonie voldoet aan de aan de RIVM eisen. Door de 1,5-meter maatregel kunnen er 50 tot 60 bezoekers toegelaten worden. Het is daarom dat we die dag 2x een uitvoering geven. De eerste is om 16.00 uur en de tweede om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraag € 15,00. 

Share This Event

bottom of page